Welcome to my website !

Organic Press Juices.

By 9:35:00 PM

ENG

Couple of days ago I had a chance to try Organic Press juices. 3 days with 6 bottles per day, not taking any food or any drinks other than these super-delicious juices. It helped me cleaning the whole body and also being proud of myself for both reasons - accepting this challenge and coming to an end. Without cheating! I even said no to chewing gums because I didn't want to fool myself, I wanted to play fair, so I was just drinking Organic Press juices one after another, in order. And if you think I was starving all the time, you have to believe that it's not true. I didn't feel any hunger until the second day in the evening, but luckily it wasn't unbearable. Let's say it was proportional to the hunger after 5 hours without breakfast.

They say that these juices give you enough energy so that you can get through the day easily without any problems, and now I can totally agree with that. The only thing was that I was feeling tired around 9pm every night, but I actually liked it, since I am someone who doesn't go to sleep until the early morning the next day. So, instead of taking sleeping pills in order to fall asleep, I was taking organic juices, living super-healthy, for 3 days how much my program lasted for.

Before I started with my detox program, I was warned about possible headaches. And they appeared, accompanied with feel of warmth. Anyway, it was so mild that it couldn't disturb my daily activities. Of course I had to stop working out, because it's not recommended during this cleanse program. But running at the beach or in Marina I swapped with running to the toilet, which is normal according to the quantity of liquid I put in my body.

Things I was missing the most were obligations to eat, to prepare some food or even to sit in a restaurant and with pleasure search through a menu, like a big gourmand. Because of those obligations that I didn't have, my days were long and empty. I had to say no to dinner with friends, night out with girlfriends and no to a birthday cake my colleague brought at work. But I was feeling really healthy and happy, almost like I have a power to fly.

Lot of people think I accepted this challenge in order to lose weight. I have to admit that it was the last thing that came on my mind. I decided to start with detox mostly to clean my body, but also to try these juices and see the difference between Organic Press Juices and ones I like to mix at home almost every day. And then I noticed the difference between taste, density and freshness. Whats more, these juices are so liquid without a bit of density. All the fruits and vegetables are organic, squeezed with a press heavy several tons, which is why they got the name Organic Press juices.

The whole idea to produce them got two brothers - Chris and Daniel Vahanian, who wanted to develop this business in order to promote healthy lifestyle in Dubai. They came up with 3 detox programs lasting for one day, three or five. Each of these programs can be found on their website www.organicpress.com, and I strongly recommend you to try this challenge, put some money on a side and order Organic Press. I chose program number 1, and if I have to choose my favorite juice it will definitely be no 2 - pineapple, apple and mint. Soooo delicious, refreshing and sweet enough to meet your needs throughout the whole day. Definitely - recommended!


SRB

Pre nekoliko dana, imala sam priliku da isprobam Organic Press sokiće. 6 komada dnevno i tako puta tri dana. Ne konzumirajući ništa sem sokića, ne samo da sam pročistila organizam, već sam i postala ponosna na sebe pre svega pristavši na tako nešto, a zatim i jer sam isterala do kraja. Bez varanja, moliću lepo. Čak sam i žvakama rekla ne, baš iz razloga jer mi je falilo nešto pod zubima da grickam. Nisam htela da se zavaravam, igrala sam pošteno i ispijala sokiće jedan za drugim, upravo redosledom koji je određen. Ako mislite da sam se izgladnjivala i bila pred pad u nesvest, moraćete ipak da mi poverujete da ništa od toga nije tačno. Glad sam osetila tek drugi dan u večernjim satima, ali koji pak nije bio nepodnošljiv. Recimo da je srazmeran onom nakon 5 sati bez doručka.

Kažu da ovim sokićima unosite dovoljno energije da možete da pregurate dan bez problema, a ja sam se i uverila u to. S tim što me umor hvatao već oko 21h, što mi se zapravo i svidelo, jer noćna ptica kao što sam ja uglavnom ne ide u krevet dok ne dočeka jutro narednog dana. E pa umesto tableta za spavanje, ja sam unosila prirodne sokove u svoj organizam i živela super-zdravo, 3 dana koliko je trajao moj detox program.

Ono na šta sam pre samog starta bila upozorena jeste pojava glavobolje. U mom slučaju bila je propraćena osećajem topline. Međutim, sve je to bilo toliko blago da nije moglo da poremeti moje svakodnevne aktivnosti. Osim što sam treniranje morala da izbacim sa to-do liste, jer nikako nije preporučljivo tokom detoxa. Ali baš to trčanje pored mora ili uz Marinu zamenila sam trčanjem u toalet, s obzirom da svako malo morate da trčite u isti, zbog količine tečnosti koju unesete u organizam. Ali, i to sam preživela.

Ono što mi je najviše nedostajalo tokom ova tri dana jeste obaveza da nesto pojedem, da spremim rucak ili pak da sednem u restoran i kao veliki gurman sa uživanjem listam meni. Baš zbog te obaveze koju nisam imala, dani su mi bili prazni i dugi. Odbila sam večeru sa prijateljima, izlazak sa drugaricama i rođendansku tortu kolege na poslu, ali sam se osećala zdravo i sa toliko energije preko dana imala osećaj da ću da poletim.

Kako većina misli da sam pristala na ovakav izazov kako bih izgubila na kilaži, po ko zna koji put moram ponoviti da je to poslednje što mi je palo na pamet. Na detox sam se odlučila pre svega kako bih pročistila organizam i spoznala razliku između Organic Press sokića i onih koje i sama svakodnevno volim da pripremam kod kuće. A zatim sam i sama uočila razliku u ukusu, gustini i svežini. Naime svi ovi sokići su retki, bez i malo gustine. Baš iz razloga jer je svo voće i povrće organsko, ceđeno presom teškom nekoliko tona, zbog čega i dobijaju naziv Organic Press juices.

Ideju za proizvodnju ovih sokića dobila su dva brata Chris i Daniel Vahanian, koji su želeli da razviju ovaj biznis kako bi promovisali zdrav život u Dubaiju. Osmislili su 3 detox programa u trajanju od jednog dana, tri ili pet. Svaki od ovih programa možete pronaći na njihovom sajtu www.organicpress.com, a ja vam toplo preporučujem da pristanete na ovakav izazov, izdvojite novac (koji svakako tih dana nećete trošiti na hranu) i naručite Organic Press. Ja sam izabrala program broj 1, a ako bih morala da izaberem omiljeni mi sokić, to bi bez razmišljanja bio broj 2 - ananas, jabuka i menta. Mmmm veoma ukusan, osvezavajuć i slatkast, toliko da zadovolji potrebe za slatkišima tokom celog dana. Definitivo - preporučujem!You Might Also Like

1 comments

  1. Nije lose s vremena na vreme piti ove sokice :)
    A tebi svaka cast sto si istrajala u tome.

    ReplyDelete